Metode cantitative si matematici aplicate

Metode cantitative si matematici aplicate
  • Metode cantitative si matematici aplicate
Metode cantitative si matematici aplicate de la PRO UNIVERSITARIA
ISBN 606-26-1522-2
Număr de pagini 122
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

28,00 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Matematica aplicata rezolva prin intermediul metodelor cantitative specifice numeroase probleme ale societatii, ale mediului economic, politic si de afaceri.

Universitatea Harvard descrie cursul „Metode cantitative si matematici aplicate” ca fiind un,, mariaj” rational, in care modelarea matematica este utilizata pe scara larga in economie, iar fundamentele teoriei economice se formeaza pe o baza matematica.

In multiple ramuri ale economiei, precum audit, actuariat, asigurari, management, consultanta sau analiza financiara, specialistii apreciaza importanta si utilitatea instrumentelor matematice.

Se poate mentiona faptul ca,, cel mai bun exemplu de educatie este educatia prin exemplu.” Astfel, aspectele teoretice au fost completate cu observatii cheie privind aplicarea fiecarei metode, exemple si probleme rezolvate.

In consecinta, lucrarea ofera actualilor si viitorilor specialisti, posibilitatea asimilarii de cunostinte in vederea realizarii de analize cantitative necesare fundamentarii deciziilor optime pe termen scurt, mediu si lung.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 426801