Cum se fac banii. Fara vinovatie. Fara scuze. Fara pacaleli. Un program eficient, in sase saptamani

Cum se fac banii. Fara vinovatie. Fara scuze. Fara pacaleli. Un program eficient, in sase saptamani
  • Cum se fac banii. Fara vinovatie. Fara scuze. Fara pacaleli. Un program eficient, in sase saptamani
Cum se fac banii. Fara vinovatie. Fara scuze. Fara pacaleli. Un program eficient, in sase saptamani de la CURTEA VECHE
Autor Ramit Sethi
Editură CURTEA VECHE
ISBN 606-44-1124-2
Număr de pagini 342
Limba Romana
Traducator Alexandra Bors
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

70,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Cu toții avem idei preconcepute legate de bani, salariu, credite, economii și investiții, dar, dacă ești dispus să le lași în urmă, vei ajunge să îți formezi obiceiuri financiare noi, extrem de utile.

Ce ai face știind că oricine poate obține mai mulți bani și poate ajunge să-și trăiască viața de om bogat, doar aplicând niște principii simple? Ramit Sethi îți va răspunde la toate aceste întrebări și la multe altele. Vezi ce poți schimba chiar de azi!

Modul prin care îți atingi obiectivele este şi el la alegerea ta. Unii oameni aleg varianta precaută de a economisi 10% din venituri, de a investi 10% și de a și crea viața de om bogat într un ritm lent. Alții economisesc 50% din venituri și ating rapid „punctul de cotitură“ în care investițiile sunt suficiente pentru a i întreține până la sfârșitul vieții. (Acest fenomen se numește „FIRE“, sau independență financiară, și este descris la pagina 217.)Tu îți alegi viața de om bogat. Iar în această ediție, vreau să îți arăt diferite modalități prin care îți poți îndeplini acest vis. De aceea, am inclus numeroase exemple de persoane care au ales moduri neconvenționale de a și crea o viață de om bogat

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 417871