Cum sa vinzi. Modul in care vor sa cumpere clientii tai

Cum sa vinzi. Modul in care vor sa cumpere clientii tai
  • Cum sa vinzi. Modul in care vor sa cumpere clientii tai
Cum sa vinzi. Modul in care vor sa cumpere clientii tai de la CURTEA VECHE
Editură CURTEA VECHE
ISBN 606-44-1407-6
Număr de pagini 276
Limba Romana
Traducator Maria Tudose
Anul apariției 2023

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

57,00 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Cum sa vinzi. Modul in care vor sa cumpere clientii tai de Dale Carnegie

... de ce ar trebui să citești cartea de față?

Probabil că încă te gândești: „De ce avem nevoie de o altă carte despre vânzări? Există deja câteva sute pe piață. Ce mai este nou sub soare?“

În primul rând, îți poți crește puterea de câștig prin învățarea conceptelor și a metodelor care reprezintă originalul – cele mai bune elaborate vreodată. Tot ce mai există pe piață a apărut după Dale Carnegie, iar o mare parte a informațiilor din acele lucrări derivă din ideile sale.

Programele de instruire Carnegie sunt disponibile și evoluează de peste un secol. Astăzi, ele sunt oferite în 35 de limbi și în 85 de state din întreaga lume. Conține grafice, modele și formulare utile?

Desigur! Însă această carte are ceva ce nu vei găsi în nicio alta: povești adevărate de la profesioniști de top și de la cel mai bine cotați traineri în vânzări, oameni care nu ar putea forma agenți dacă nu ar fi luptat în tranșeele meseriei.

Crezi că exagerăm? Indiferent de locul în care te înscrii la un program de instruire marca Dale Carnegie – Algeria, Anglia, Trinidad și Tobago, Franța, Cipru, Japonia, România, Germania, Mauritius, Brazilia, Tunisia, aproape oriunde te-ai duce în lume, începând cu statele mici și până la cele mai mari –, specialiștii în vânzări și trainerii Dale Carnegie sunt la datorie. Instructorii formați la școala Carnegie lucrează cu mii de companii din oricare industrie imaginabilă.

Există o mare probabilitate ca tu să fi cumpărat ceva de la un agent de vânzări care ne folo-sește metoda, fără ca măcar să îți fi dat seama. Ce înseamnă acest lucru?

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 434735