Baronii spatiului - Elon Musk, Jeff Bezos si aventura colonizarii cosmosului

Baronii spatiului - Elon Musk, Jeff Bezos si aventura colonizarii cosmosului
  • Baronii spatiului - Elon Musk, Jeff Bezos si aventura colonizarii cosmosului
Baronii spatiului - Elon Musk, Jeff Bezos si aventura colonizarii cosmosului de la RAO
Editură RAO
ISBN 606-006-398-8
Număr de pagini 402
Limba Romana
Traducator Mihaela Neacsu
Anul apariției 2020

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Jeff Bezos si Elon Musk sunt doua persoane care nu mai au nevoie de prezentari. Au dovedit ca sunt doua genii in domeniile in care activeaza. Doua persoane care si-au invins concurenta in afacerile pe care le deruleaza. Exista insa un domeniu in care

se intersecteaza: cucerirea spatiului. Elon Musk a reusit in aceste saptamani sa trimita cosmonauti pe Statia Spatiala Internationala.

Pentru prima oara, o firma privata reuseste acest lucru. Insa Jeff Bezos pregateste si el o mutare...

Baronii spatiului este o cronica fascinanta despre cucerirea iminenta a spatiului. La jumatate de secol dupa ce Neil Armstrong a pasit pe luna, mai multi antreprenori miliardari, finantati de averea lor imensa, vor sa reinvie programul spatial. Oameni precum Jeff Bezos (fondatorul Amazon), Elon Musk (fondatorul PayPal

si Tesla), Richard Branson (creatorul Virgin) si Paul Allen (care, impreuna cu Bill Gates, a conceput Microsoft) tind sa reduca considerabil costurile de calatorie in spatiu si intentioneaza sa mearga mai departe decat NASA pentru a domina spatiul.

Bazandu-se pe ani de cercetare si interviuri exclusive cu cei patru miliardari, cartea este o prezentare extraordinara a riscului, aventurii si nasterii unei noi epoci spatiale conduse de unii dintre cei mai bogati barbati din lume. Dar este, de asemenea, o poveste a rivalitatii, confruntari personale si razboi intre start-up-uri, care au un obiectiv extrem: colonizarea Lunii, a lui Marte si a altor planete.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 395996