Amazon descatusat. Jeff Bezos si inventarea unui imperiu global

Amazon descatusat. Jeff Bezos si inventarea unui imperiu global
  • Amazon descatusat. Jeff Bezos si inventarea unui imperiu global
Amazon descatusat. Jeff Bezos si inventarea unui imperiu global de la PUBLICA
Autor Brad Stone
Editură PUBLICA
ISBN 606-722-540-2
Număr de pagini 609
Limba Romana
Traducator Emilia Vasiliu
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

85,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

De la autorul bestsellerului Jeff Bezos si epoca Amazon vine o relatare necosmetizata despre cresterea fara precedent a companiei Amazon si a miliardarului care a fondat-o, Jeff Bezos, dezvaluind poate cea mai importanta poveste de afaceri a timpurilor noastre. (Jeff Bezos, Amazon descatusat)

In urma cu aproape zece ani, Brad Stone, jurnalistul de la Bloomberg, a surprins ascensiunea Amazon, un pionier de pe internet care schimba discret felul in care faceam cumparaturi online, in bestsellerul sau Jeff Bezos si epoca Amazon. De atunci pana acum, Amazon s-a extins exponential, a inventat produse inovatoare ca Alexa si a revolutionat nenumarate industrii, in vreme ce forta de munca angajata la companie a crescut de cinci ori, iar valoarea estimata pe piata a sarit de un trilion de dolari. Imperiul lui Jeff Bezos, care candva isi desfasura activitatea intr-un garaj, se intinde acum pe tot globul. Avand in vedere servicii ca Whole Foods, Prime Video si unitatea de solutii cloud din componenta Amazon, AWS, la care se adauga faptul ca Bezos detine publicatia The Washington Post, este imposibil sa treaca o zi fara sa aiba un impact. Traim intr-o lume condusa, alimentata si controlata de Amazon si de fondatorul sau emblematic.

In Amazon descatusat, Brad Stone ilustreaza un portret captivant, viu colorat, al felului in care o companie mica de retail a ajuns sa fie una dintre cele mai puternice si mai de temut entitati din economia globala. Avand acces fara egal pana acum la directori, angajati, legiuitori si critici actuali si din trecut, Stone arata modul in care modificari de magnitudine din interiorul companiei din ultimul deceniu au dus la inovatii semnificative, dar si la greseli care au intors opinia publica impotriva practicilor agresive de business ale companiei si impotriva stilului senzationalist in care au abordat cautarea locului pentru cel de-al doilea sediu. Stone analizeaza si evolutia lui Bezos insusi – tocilarul devotat zi si noapte constructiei Amazon, dar care s-a transformat si a ajuns sa fie un miliardar in forma, disciplinat, cu ambitii globale; cel care a condus Amazon cu o mana de fier, chiar si cand s-a trezit cu viata personala expusa in tabloide.

Pe masura ce imperiul lui se extinde, cartea investigheaza modul in care Bezos s-a retras treptat din activitatile cotidiene de la Amazon pentru a se concentra pe numeroasele interese pe care le avea in exteriorul companiei, anuntandu-si legendara tranzitie de la CEO la presedinte executiv. Categorica, oportuna si revelatorie, cartea Amazon descatusat este povestea inca nespusa a unui om si a unei companii fara de care nu ne-am putea inchipui viata moderna.

Brad Stone este senior executive editor pe tehnologie globala pentru Bloomberg News. Este autorul bestsellerului New York Times intitulat The Everything Store: Jeff Bezos si epoca Amazon, care a fost tradus in peste 35 de limbi, si al The Upstarts: Uber, Airbnb, and the Battle for the New Silicon Valley. Scrie despre Silicon Valley de mai bine de 20 de ani si locuieste in zona Golfului San Francisco.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 426509