Dreptul contractelor civile si comerciale. Teorie, jurisprudenta, modele

Dreptul contractelor civile si comerciale. Teorie, jurisprudenta, modele
  • Dreptul contractelor civile si comerciale. Teorie, jurisprudenta, modele
Dreptul contractelor civile si comerciale. Teorie, jurisprudenta, modele de la HAMANGIU
Autor Vasile Nemes
Editură HAMANGIU
ISBN 606-27-2031-5
Număr de pagini 1301
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

450,00 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Dreptul contractelor civile si comerciale. Teorie, jurisprudenta, modele abordeaza contractele speciale reglementate de noul Cod civil, dar si principalele contracte tratate in diferite legi speciale. In mod voit au fost avute in vedere contractele civile si comerciale, deoarece, desi unele dintre acestea au beneficiat de atentia legiuitorului, care le-a consacrat un loc aparte in sistemul unitar de reglementare introdus de Codul civil, ele se regasesc preponderent pe taramul raporturilor juridice comerciale sau la care participa profesionisti, titulari ai intreprinderilor comerciale.

Pentru cei care vor dori sa aiba la indemana niste exemple utile, la finalul lucrarii vor gasi un set cu modele de contracte, ce pot servi ca punct de plecare in redactarea propriilor documente personalizate.

Prin volumul de informatie pe care il ofera, dar si prin modalitatea graduala in care este structurata, cartea se adreseaza, in acelasi timp, dar in mod diferit, unor destinatari distincti, situati pe alte paliere ca nivel de cunoastere: pe un prim palier sunt cei aflati la inceput de drum, care studiaza materia contractelor, iar, pe un palier superior, sunt profesionistii, cei care negociaza, intocmesc si utilizeaza curent in activitatea lor instrumentele contractuale. De aceea, analiza teoretica a fost gandita si sistematizata (inclusiv grafic, vizual) pe doua niveluri: cu un font mai mare este prezentata informatia de baza, necesara pentru o prima initiere in materia contractelor, apoi, pe al doilea nivel, cu un font mai mic, este redata analiza aprofundata, cu numeroase exemple, interpretari, legislatie conexa, intrebari si rezolvari care, indeobste, depasesc rigorile unui curs universitar, ele fiind destinate in special practicienilor.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 425039