Drept procesual civil

Drept procesual civil
  • Drept procesual civil
Drept procesual civil de la UNIVERSUL JURIDIC
Autor Maria Fodor
ISBN 606-39-1112-5
Număr de pagini 85
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

140,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Lucrarea „Drept procesual civil – Teoria generala. Judecata in prima instanta. Caile de atac. Mijloace procesuale de asigurare a unei practici judiciare unitare. Proceduri speciale. Arbitraj” se adreseaza in primul rand (dar nu exclusiv) studentilor facultatilor de drept, fiind un instrument de lucru util in vederea pregatirii examenelor de an, de licenta si de master.

Dupa aproximativ 10 ani de aplicare a noului Cod de procedura civila, jurisprudenta si doctrina constituite pe aceasta reglementare sunt deosebit de bogate si, de aceea, am apreciat ca este momentul sa revenim cu o editie revazuta si adaugita a lucrarii din 2014. Prezenta editie a lucrarii cuprinde ultimele modificari aduse Codului de procedura civila (si nu numai), precum si principalele solutii dezvoltate in practica instantelor judecatoresti si in doctrina cu privire la dispozitiile Codului. De asemenea, spre deosebire de prima editie, am adaugat grile noi si intrebari, dupa fiecare capitol, pentru testarea cunostintelor.

Intrucat prezentarea institutiilor cuprinde solutii de actualitate din practica instantelor, lucrarea este deopotriva utila atat studentilor, cat si practicienilor dreptului.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 426811