Drept penal. Partea generala. Caiet de seminar

Drept penal. Partea generala. Caiet de seminar
  • Drept penal. Partea generala. Caiet de seminar
Drept penal. Partea generala. Caiet de seminar de la HAMANGIU
Autor Visinescu
Editură HAMANGIU
ISBN 606-27-1976-0
Număr de pagini 377
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

90,00 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Lucrarea Drept penal. Partea generala. Caiet de seminar este redactata de cadre didactice de la Departamentul de Drept penal al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, care au ca specializare materia de studiu Drept penal – partea generala.

Institutiile juridice din Partea generala a Codului penal sunt prezentate intr-o maniera schematica, ce are ca scop facilitarea intelegerii trasaturilor fundamentale si a conditiilor in care acestea isi produc efectele. Aspectele teoretice sunt completate de intrebari recapitulative care includ referiri la o jurisprudenta extrem de diversa a Curtii Constitutionale, a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (recursuri in interesul legii si decizii privind dezlegarea unor chestiuni de drept in materie penala) si a instantelor de judecata. 

Cartea Drept penal. Partea generala. Caiet de seminar este destinata in primul rand studentilor din anul II, in vederea recapitularii cunostintelor teoretice, insa, prin numarul mare de scheme si intrebari recapitulative (peste 200 de scheme si peste 500 de intrebari tip grila de la examene, concursuri si din lucrari scrise la disciplina Drept penal – partea generala), este utila si celor care se pregatesc sa sustina un examen la aceasta materie.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 419294