Psihologie. Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat

Psihologie. Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat
  • Psihologie. Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat
Psihologie. Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat de la NOMINA
Autor Adrian Balas
Editură NOMINA
ISBN 606-535-932-1
Număr de pagini 132
Limba Romana
Anul apariției 2023

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,00 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Educația este cel mai bun dar pe care îl poți oferi copiilor. Pentru a reuși în viață, pentru a fi un bun cetățean, pentru a fi respectat de ceilalți trebuie să înveți. A fi bun este sinonim cu a te descoperi pe tine învățând de la cei mai buni.

Pentru a avea un randament în învățare, pentru a putea să îndrepți sau să optimizezi anumite aspecte ale învățării trebuie să dai teste. Fiecare test presupune un pas important în cunoaștere. Fiecare testare presupune munca zecilor de profesori care măsoară randamentul elevilor participanți la Concursurile Naționale organizate anual.

Când am înființat aceste concursuri m-am gândit la elevii care vor să învețe bine, cum să îi motivez mai bine, cum să îi premiez.

În fiecare an, Asociația InteligenT dă un număr semnificativ de premii elevilor care obțin rezultate bune la evaluarile pe care le organizăm în parteneriat cu Ministerul Educației. Niciodată fondul de premiere nu este suficient.

Dacă vreți să contribuiți la premierea elevilor, poți dona o sumă de bani. Gestul tău nu va rămâne nepremiat. Va fi premiat prin zâmbetul unui copil.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 430774