Matematica, clasele 5-7 - Teste recapitulative din materia claselor V-VIII

Matematica, clasele 5-7 - Teste recapitulative din materia claselor V-VIII
  • Matematica, clasele 5-7 - Teste recapitulative din materia claselor V-VIII
Matematica, clasele 5-7 - Teste recapitulative din materia claselor V-VIII de la PARALELA 45
Editură PARALELA 45
ISBN 973-47-3594-5
Număr de pagini 79
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

20,00 lei
Indisponibil
 

Descriere

Pentru a veni in sprijinul elevilor de clasa a VII-a, in pregatirea lor pentru examenul de la finalul clasei a VIII-a, editura Paralela 45 le ofera lucrarea Matematica. Teste recapitulative din materia claselor V-VII. 30 de teste pe modelul Evaluarii Nationale. Culegerea de fata ofera posibilitatea recapitularii materiei prin intermediul a 30 de teste de matematica realizate dupa modelul actual al subiectului de examen si insotite de solutii de rezolvare.

Fiecare test contine probleme si exercitii atent selectate, cu grade diferite de dificultate, din materia claselor a V-a, a VI-a si a VII-a. Scopul urmarit este de a consolida continuturile teoretice, dar si de a dobandi competentele necesare in vederea rezolvarii subiectelor de la Evaluarea Nationala. Elevii vor fi capabili, dupa parcurgerea testelor, sa se autoevalueze, dar si sa stabileasca care sunt caile de a actiona in vederea remedierii eventualelor lipsuri in bagajul de cunostinte din clasele anterioare.

Aceasta lucrare este utila si pentru ca ii familiarizeaza pe elevi cu tipul de subiect de examen, dar si pentru ca este un instrument de masurare a nivelului de pregatire din clasele anterioare clasele a VIII-a. Este o lucrare recomandata tuturor elevilor care doresc sa isi asigure un bun nivel de pregatire in vederea sustinerii cu succes a examenului de evaluare nationala.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 419733