Gramatica, clasa a VI-a - Fise de lucru pe lectii si unitati de invatare, cu itemi si teste de evaluare

Gramatica, clasa a VI-a - Fise de lucru pe lectii si unitati de invatare, cu itemi si teste de evaluare
  • Gramatica, clasa a VI-a - Fise de lucru pe lectii si unitati de invatare, cu itemi si teste de evaluare
Gramatica, clasa a VI-a - Fise de lucru pe lectii si unitati de invatare, cu itemi si teste de evaluare de la PARALELA 45
Editură PARALELA 45
ISBN 973-47-3657-7
Număr de pagini 188
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

22,00 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Gramatică. Fişe de lucru pentru clasa a 6-a este o lucrare concepută în conformitate cu noua programă pentru limba şi literatura română. Culegerea este utilă elevilor, indiferent de manualul pentru care s-a optat la clasă.

Este o lucrare complexă, dedicată în primul rând orelor de limba română, al cărei scop este dezvoltarea competenţelor lingvistice ale elevilor, fiind utilă deopotrivă şi profesorilor care pot selecta exerciţii pentru fiecare lecţie şi pot evalua nivelul achiziţiilor elevilor prin utilizarea testelor stadiale şi sumative. Cartea poate fi utilizată şi acasă, fiind un ghid nepreţuit pentru părinţi. Îi ajută, de asemenea, pe elevi şi în pregătirea pentru evaluarea naţională din clasa a 6-a şi pentru olimpiadele şcolare (OLLR, OLAV) deoarece propune şi tipuri de itemi specifici acestor evaluări, itemi care nu sunt cuprinşi, de obicei, în manualele şcolare.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 427212