Roma. O scurta istorie a unui imperiu mare

Roma. O scurta istorie a unui imperiu mare
  • Roma. O scurta istorie a unui imperiu mare
Roma. O scurta istorie a unui imperiu mare de la NOMINA
Editură NOMINA
ISBN 606-535-899-7
Număr de pagini 96
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

27,30 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Volumul cuprinde informatii despre: legenda Romei, viata cotidiana a romanilor, moneda, armata, arhitectura si religie, personalitati politice care au influentat dezvoltarea social-politica a imperiului. Ofera informatii despre cum a aparut, cum s-a dezvoltat, dar mai ales ce a insemnat Imperiul Roman pentru cultura europeana. Toate aceste informatii, atent selectate si transpuse intr-o forma accesibila elevilor, sunt insotite de un fond de imagini, de rubrica "Stiati ca...?", de explicatii tip dictionar, dar si de o fisa de evaluare.

Fisa de evaluarea poate fi folosita atat la clasa de catre profesor pentru evaluarea curenta, cat si ca suport pentru un concurs de istorie pentru elevii din clasele V-VII. Concursul Micii exploratori - Istorie este realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si se afla in Calendarul Concursurilor Scolare avizate de Minister.

Ideea acestui volum apartine unui grup de autori cunoscuti profesorilor de istorie pentru manualele de istorie publicate in colaborare cu Ministerul Educatiei, pentru volumele de didactica, pentru cursurile si diferite materiale optionale, pentru diferite programe de formare, pentru activitatea in cadrul comisiilor & concursurilor scolare.

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 421655