Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile

Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile
  • Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile
Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile de la BLASSCO
Autor Ioana Tudor
Editură BLASSCO
ISBN 973-8968-36-3
Număr de pagini 248
Limba Romana
Anul apariției 2014

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

23,00 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Lucrarea vine in sprijinul celor ce apreciaza ciupercile ca aliment, aceasta adevarata „carne vegetala", preferata de tot mai multi in ultima vreme datorita gustului si aromei ei deosebite, precum si continutului nutritiv foarte generos.


Structura cartii este aceea a unui manual. Fiecare lectie raspunde unuia sau mai multor aspecte legate de specia de ciuperci amintita. Sunt abordate tehnologiile de cultura a 6 specii de ciuperci comestibile ce pot fi cultivate in tara noastra.


Nu lipsesc notiunile despre miceliu, despre recunoasterea si combaterea bolilor si daunatorilor, fiind trecuta in revista perspectiva de a introduce in cultura alte 7 noi specii.


Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 309537