Enciclopedia minunilor lumii

Enciclopedia minunilor lumii
  • Enciclopedia minunilor lumii
Enciclopedia minunilor lumii de la ROOSSA
Editură ROOSSA
ISBN 5-91926-082-0
Număr de pagini 255
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

105,00 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Este o carte ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca dumneavoastra. Contine 100 de minuni ale lumii, cele 7 pe care le stim cu totii si inca 93, structurate pe perioade: Minuni antice, stravechi, medievale, timpurile noi si timpurile moderne, de la “Piramidele egiptene” pana la “Casa care danseaza din Praga”, sau “Statuia lui Iisus Hristos din Rio de Janeiro”. Aceasta carte va ofera multe informatii si curiozitati. De exemplu, stiati ca, fata statuii lui Iisus din Rio a fost sculptata de romanul Gheorghe Leonida? Stiati ca o mare parte din otelul folosit la construirea turnului Eiffel provine din Romania de la combinatul din Resita?

Enciclopedia minunilor lumii contine istorie, geografie, arta, arhitectura, maiestrie si geniu… Aici o sa gasiti si “Templul lui Solomon”, “Mecca”, “Calea ferata Trans-Siberiana” si “Marele zid chinezesc”. Fiind o carte de cultura generala, se potriveste pentru orice varsta. Puteti s-o oferiti si cadou celor dragi.

Calitatea cartii este exceptionala. Coperti capitonate (buretate), antisoc. Paginile sunt lucrate pe hartie finlandeza dublu cretata, lucioasa. Fiind o carte ilustrata, gen atlas, rezolutia imaginilor este maxima, iar paginile nu se ingalbenesc.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 420745