Furajarea ecologica a bovinelor
Furajarea ecologica a bovinelor de la M.A.S.T.
Autor
Elisabeth Stoger
Autor
Werner Zollitsch
Autor
Wilhelm Knaus
Editură
M.A.S.T.
ISBN
973-1822-30-3
Număr de pagini
108
Limba
Romana
Traducator
Sergiu Vasile
Anul apariției
2009
Categorie
Zoologie si ingrijirea animalelor
8,67 lei
Stoc limitat
Fidelizare
la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse
Card cultural
Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.
Livrare oriunde
Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.
Stoc permanent
Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.
Descriere
Vitele sunt cea mai importantă specie de animale din agricultura ecologică. Hrănirea lor corespunzătoare este o premisă a sănătăţii, bunăstării şi randamentului lor. Practicanţii agriculturii ecologice se confruntă deseori cu dificultăţi în stabilirea unei raţii corecte de hrană pentru vitele lor. Cartea „Furajarea ecologică a bovinelor“atrage atenţia asupra factorilor critici şi oferă recomandări pentru o furajare corectă.
În centrul atenţiei se află cerinţele fiziologice ale vitelor, sănătatea lor ca şi proprietăţile nutritive ale fiecărui tip de hrană şi porţionarea furajelor. Principiul agriculturii sustenabile, important pentru orice fermă ecologică, este respectat, iar numeroase sfaturi utile ne ajută să înţelegem mai bine problema adusă în discuţie.
Dezvoltarea agriculturii ecologice a dus în ultimii ani la o creştere a productivităţii fermelor ecologice, dar şi a unei presiuni economice sporite. Trăsăturile genetice care influenţează randamentul vitelor devin din ce în ce mai accentuate cu fiecare generaţie. Chiar dacă sănătatea vitelor şi bunăstarea lor nu sunt influenţate direct de intensitatea sporită a producţiei, condiţiile de mediu în care sunt crescute trebuie să se îmbunătăţească radical.