Cine moare in zori

Cine moare in zori
  • Cine moare in zori
Cine moare in zori de la LEDA EDGE
Editură LEDA EDGE
ISBN 606-9740-26-2
Număr de pagini 431
Limba Romana
Traducator Dana-Ligia Ilin
Anul apariției 2023
Categorie Romane de actiune

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

69,90 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Autoarea seriei Crima perfecta, bestseller New York Times, vanduta in milioane de exemplare in lumea intreaga, le propune cititorilor o noua si palpitanta aventura de neuitat!

In vacanta de primavara, Red Kenny porneste intr-o calatorie alaturi de cinci amici: cea mai buna prietena a ei si fratele mai mare al acesteia, iubita lui perfecta, un coleg de scoala si tipul la care adolescenta viseaza in taina.

Cand rulota li se defecteaza in mijlocul pustietatii, iar ei nu mai au semnal la telefon, cei sase tineri isi dau seama curand ca nu este un accident. Cineva i-a prins in capcana acolo, in intuneric, cineva care clar ii vrea morti.

Mai sunt opt ore pana la revarsatul zorilor, iar cei sase trebuie sa evadeze sau sa-si dea seama care dintre ei este tinta. Dar nu cumva printre ei se afla un mincinos? Secrete ingropate ies la lumina, iar tensiunea din interiorul rulotei va atinge niveluri mortale. Si mai naucitor, nu toti membrii grupului vor supravietui noptii…

„Momentele de suspans intens, alaturi de un puzzle de indicii bine gandit, alcatuiesc o poveste plina de senzatii tari.” (Kirkus)

„Aluziile la o posibila poveste de dragoste si o decizie plina de speranta ajuta la construirea unei atmosfere marcate de o revarsare neobosita de violenta si tensiune, invaluite intr-un ton melancolic. […] Un thriller care te va face sa iti rozi unghiile din pricina suspansului.” (Publishers Weekly)

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 429382