Supa de pui pentru suflet indoliat. Povesti despre viata, moarte si cum sa treci peste pierderea unei persoane dragi

Supa de pui pentru suflet indoliat. Povesti despre viata, moarte si cum sa treci peste pierderea unei persoane dragi
  • Supa de pui pentru suflet indoliat. Povesti despre viata, moarte si cum sa treci peste pierderea unei persoane dragi
Supa de pui pentru suflet indoliat. Povesti despre viata, moarte si cum sa treci peste pierderea unei persoane dragi de la ADEVAR DIVIN
Editură ADEVAR DIVIN
ISBN 606-8420-00-4
Număr de pagini 242
Limba Romana
Traducator Laura Cristiana
Anul apariției 2012

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

28,00 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
 

Descriere

Această colecţie de poveşti adevărate va inspira şi va emoţiona cu siguranţă multe inimi. Scrise de autori care au pierdut pe cineva drag, aceste istorii oferă mângâiere, pace şi înţelegere celor care trec prin procesul doliului.

Fiecare om îşi trăieşte suferinţa provocată de doliu în propria sa manieră, acordându-şi timpul de care are nevoie, dar sfaturile şi sprijinul primite de la alte persoane le sunt de mare folos celor aflaţi în această situaţie. Unul din principalele mesaje transmise de cartea Supă de pui pentru suflet îndoliat este că relaţiile şi împărtăşirea sunt principalele chei care îl ajută pe cel îndoliat să îşi continue viaţa. În aceste istorii, oamenii îşi descriu experienţele legate de doliu şi îşi împărtăşesc amintiri extrem de intime. Ei au descoperit că exprimarea gândurilor şi sentimentelor lor în cuvinte joacă un rol de catarsis, permiţându-le să se reconecteze cu sufletele celor dispăruţi, dar şi cu ceilalţi oameni din jurul lor. Cuvintele de încurajare abundă în această carte şi merg drept la inimă.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 408406