Mercur retrograd. Ce sa faci cand Mercur, Venus si Marte sunt retrograde

Mercur retrograd. Ce sa faci cand Mercur, Venus si Marte sunt retrograde
  • Mercur retrograd. Ce sa faci cand Mercur, Venus si Marte sunt retrograde
Mercur retrograd. Ce sa faci cand Mercur, Venus si Marte sunt retrograde de la FOR YOU
Editură FOR YOU
ISBN 606-639-430-7
Număr de pagini 206
Limba Romana
Traducator Liliana Burghina
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

35,00 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Bine ai venit! Ţii în mână o carte care reprezintă un abecedar al supravieţuirii în perioadele retrograde ale planetelor! Obiectivul ei este să te ajute să fii mai bine pregătit pentru un ciclu retrograd şi să înveţi să nu te temi de o planetă atunci când este retrogradă.

Vei citi în paginile următoare cum să te înarmezi cu o cunoaştere prin care să faci faţă în acele domenii ale vieţii care pot fi afectate de o planetă retrogradă. Ţi se va arăta cum să eviţi gândurile sau tendinţele negative în timpul unei perioade retrograde şi, foarte important, cum să profiţi de oportunităţile oferite de planetele retrograde.

 

Această carte te va ajuta să iei decizii mai bine informate cu privire la aspecte care ţin de relaţii, comunicare şi afaceri în timpul unui ciclu retrograd. Nu există în prezent o carte pentru începători despre planetele retrograde, precum aceasta. Fie că înveţi acum astrologia, fie că eşti astrolog sau doar o persoană care vrea să afle cum să supravieţuiască unui ciclu retrograd cu mai puţin stres, cu siguranţă ţii în mâini cartea potrivită.

Un ciclu retrograd se referă la durata de timp în care o planetă rămâne retrogradă, sau se mişcă înapoi, de-a lungul unui semn astrologie, înainte să îşi reia mişcarea directă. Este important să cunoaştem când există o schimbare de direcţie a unei planete de la direct la retrograd sau invers. De ce? întrucât îţi este de folos să cunoşti cu exactitate când se petrec asemenea schimbări de direcţie, pentru sincronizarea acţiunilor tale. Cartea de faţă îţi va arăta cum să identifici aceste perioade şi cel mai bun mod în care să le gestionezi.

În opinia mea, planetele retrograde sunt magice întrucât, uneori, ele te vor surprinde cu idei şi revelaţii noi. O planetă retrogradă nu trebuie subestimată în potenţialul său de furnizare a rezultatelor de care ai nevoie ca să îţi realizezi aspiraţiile şi visurile. Aşa cum vei vedea, aceste cicluri retrograde te pot conduce pe tărâmul succesului. Când se află în ciclul său retrograd, o planetă te va inspira să ai încredere în intuiţia şi ideile tale în acelaşi mod în care o face atunci când are o mişcare directă. Citind această carte, vei dobândi un sentiment revigorat de putere. Cei deja familiarizaţi cu planetele retrograde vor găsi un nou mod de abordare a acestui domeniu al astrologiei.

În această carte, o atenţie semnificativă este acordată modului în care să supravieţuieşti perioadelor de timp retrograde prin intermediul unor sfaturi de supravieţuire. Aceste sfaturi importante îţi vor permite să fii mai ager mental, să te asiguri că eşti capabil să-ţi menţii puterile creatoare şi să te bucuri de viaţă. Alege acele sfaturi de supravieţuire care funcţionează cel mai bine pentru tine în timpul unei perioade retrograde.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 420512