Zbor catre libertate. Indrazneata evadare a familiei Wetzel din Germania de Est

Zbor catre libertate. Indrazneata evadare a familiei Wetzel din Germania de Est
  • Zbor catre libertate. Indrazneata evadare a familiei Wetzel din Germania de Est
Zbor catre libertate. Indrazneata evadare a familiei Wetzel din Germania de Est de la CORINT JUNIOR
Editură CORINT JUNIOR
ISBN 973-128-797-3
Număr de pagini
Limba Romana
Traducator Laura Frunza
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Peter s-a nascut intr-o Germanie impartita in doua si acolo unde traieste el, in partea de est, cei mici nu au o copilarie vesela, iar adultii nu se bucura de libertate.

Insa baietelul stie ca lucrurile nu vor ramane asa, caci parintii lui au un secret. In fiecare noapte, in podul casei, mama si tata tes un plan si… un balon!

Vor reusi sa zboare catre libertate?

Povestea adevarata a unui baietel, Peter Wetzel, si a curajoasei lui familii, care si-au riscat vietile de dragul libertatii, fugind din RDG intr-un balon cu aer cald – construit chiar de ei.

Indrazneata evadare a familiei Wetzel a adus speranta in sufletele a milioane de oameni. Iar acum, povestita de Kristen Fulton pe intelesul celor mici si ilustrata nespus de expresiv de inconfundabilul Torben Kuhlmann, va aduce istoria cu un pas mai aproape de copiii din ziua de azi.

La finalul cartii sunt cateva pagini in care este istorisita... povestea povestii. Intr-un text deosebit de interesant, autoarea descrie cum si-a gasit inspiratia pentru aceasta carte, cum a decurs intalnirea cu familia Wetzel si ofera un context istoric intregii povesti.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 412214