Istorie, clasa a IV-a

Istorie, clasa a IV-a
  • Istorie, clasa a IV-a
Istorie, clasa a IV-a de la CORINT
Editură CORINT
ISBN 606-94997-7-1
Număr de pagini 128
Limba Romana
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

29,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

De ce sa-l alegi?

1. Este atractiv, bine organizat, contine metode moderne de invatare si de evaluare, sarcinile de lucru sunt diverse si atractive, fiind formulate de la simplu la complex si avand un grad mare de aplicabilitate in situatii practice.

2. Aduce in atentia elevilor trecutul, istoria, pornind de la situatii familiare (fapte, evenimente din trecutul familiei sau al comunitatii in care traiesc), valorificand experienta concreta a acestora.

3. Pe parcursul manualului sunt prezentate fragmente literare care ilustreaza evenimente sau personalitati istorice, completand continuturile invatarii intr-un mod placut si util.

4. Proiectele, temele de portofoliu sprijina atat lucrul in echipa, cat si studiul individual si permit formarea de abilitati si atitudini pentru rezolvarea problemelor specifice disciplinei.

5. La finalul anului scolar, copiii vor putea plasa in timp si in spatiu evenimentele istorice studiate si vor putea explora surse care sa-i ajute sa inteleaga faptele si evenimentele din trecut si din prezent.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 422857