Razboiul celor doua regine

Razboiul celor doua regine
  • Razboiul celor doua regine
Razboiul celor doua regine de la LITERA INTERNATIONAL
ISBN 606-33-9503-1
Număr de pagini 765
Limba Romana
Traducator Alexandru Maniu
Anul apariției 2022
Colecție New Moon

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

69,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Din disperarea coroanelor aurite...

Casteel Da'Neer este perfect constient de faptul ca nu sunt multi la fel de parsivi si de razbunatori ca Regina de Sange, dar nimeni, nici macar el, nu ar fi putut sa se pregateasca pentru zguduitoarele dezvaluiri. Amploarea a ceea ce a facut Regina de Sange este de neimaginat.

Si nascuta din carne de muritor...

Nimic nu o va opri pe Poppy de la a-l elibera pe Regele ei si de la a distruge tot ce pretuieste Coroana de Sange. Sustinuta de paznicii zeului primitiv al vietii si de varcolaci, Poppy trebuie sa ii convinga pe generalii Atlantiei sa accepte ca razboiul purtat sa se duca in conditiile stabilite de ea - pentru ca de data asta chiar nu au cum sa dea inapoi. Nu daca isi doresc sa creeze un viitor in care ambele regate sa coexiste in pace.

 

Se ridica o mare forta primitiva...

Impreuna, Poppy si Casteel sunt nevoiti sa adopte traditii vechi si noi pentru a-i tine in siguranta pe cei dragi si a-i proteja pe cei care nu se pot apara singuri. Insa razboiul este doar inceputul. Forte primitive antice au inceput sa se framante, dezvaluind grozavenii ce au inceput cu mult timp in urma. Pentru a pune capat intrigilor Reginei de Sange, Poppy ar putea fi nevoita sa devina ceea ce a fost profetit ca va deveni - lucrul de care se teme cel mai rau.

Vestitoarea de Moarte si de Distrugere.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 423204