Manuscrisul gasit la Accra

Manuscrisul gasit la Accra
  • Manuscrisul gasit la Accra
Manuscrisul gasit la Accra de la HUMANITAS FICTION
Autor Paulo Coelho
ISBN 606-779-988-0
Număr de pagini 190
Limba Romana
Traducator Micaela Ghitescu
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

29,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Un manuscris de demult cuprinde secretul vietii noastre. Traieste clipa pentru a-ti pastra sufletul viu!

14 iulie 1099. In ajunul bataliei pentru Ierusalim, cruciatii asteapta, dincolo de ziduri, zorile, cand va incepe asaltul. Locuitorii din Orasul Sfant - crestini, evrei si musulmani - se aduna spre a-l asculta pe grecul intelept caruia ii zic Coptul. El nu le spune nimic despre batalia iminenta, ci le vorbeste despre invatamintele desprinse din viata de toate zilele, din provocarile si greutatile pe care fiecare trebuie sa le infrunte, despre credinta si puterea de a transforma infrangerile in inceputuri de drum. Adevarata intelepciune provine din iubire, din clipele de suferinta prin care trecem, dar si din cele de glorie, din ingemanarea perpetua a vietii cu moartea.

Manuscrisul gasit la Accra ne invita sa meditam la cat de important este sa-ti traiesti prezentul si la principiile si valorile umane. Fara ele, nimeni nu poate merge mai departe. Insemnate pe un papirus, ascunse intr-o pestera din desertul egiptean, spusele inteleptului grec ajung astfel pana la noi. La intrebarile despre dragoste, pierdere, infrangere, singuratate, teama, loialitate, sex, viitor, calea de urmat, el da raspunsuri la fel de adevarate si dupa o mie de ani. 

Manuscrisul gasit la Accra nu este o carte care sa se citeasca pe nerasuflate. Paginile trebuie parcurse pe indelete, iar cartea - pastrata mereu aproape, caci ii va dezvalui de fiecare data celui ce o deschide un nou inteles. - Epoca

Din aceeaşi categorie

Chanel
  • Stoc epuizat

Chanel

Bertrand Meyer-Stabley, Linda Maache
49,90 lei

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 427045