Legea inocentei

Legea inocentei
  • Legea inocentei
Legea inocentei de la RAO
Editură RAO
ISBN 606-006-739-9
Număr de pagini 415
Limba Romana
Traducator Mihaela Neacsu
Anul apariției 2022
Colecție Biblioteca Rao

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

59,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

In noaptea in care sarbatoreste o importanta victorie profesionala, avocatul Mickey Haller este oprit de politie, care gaseste cadavrul unui fost client in portbagajul masinii lui. Haller este acuzat imediat de crima, dar nu poate plati cautiunea exorbitanta de 5 milioane de dolari impusa lui de un judecator razbunator.

Mickey alege sa se reprezinte singur si este fortat sa isi construiasca apararea din celula sa de la inchisoarea Twin Towers Correctional Center din centrul orasului Los Angeles. In tot acest timp, trebuie sa fie mereu vigilent – in calitate de ofiter al tribunalului este o tinta instantanee si isi face si mai putini prieteni cand dezvaluie un complot de coruptie in inchisoare.

„Unul dintre cele mai bune thrillere juridice din ultimul deceniu“ (Associated Press)

Michael Connelly s-a nascut in Philadelphia, in 1956. A hotarat sa devina scriitor descoperind cartile lui Raymond Chandler, drept urmare, a obtinut o diploma in jurnalism cu specializarea scriere creativa, la Universitatea din Florida.

A lucrat la diferite ziare din Daytona Beach si Fort Lauderdale, precum si la Los Angeles Times. Cartile sale au fost traduse in 39 de limbi. A castigat 15 premii internationale.

Pe langa profesia de scriitor, Connelly este unul dintre producatorii si scenaristii serialelor de televiziune Bosch si Level 9. Poate fi vazut ocazional in serialul Castle, jucand poker.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 420385