Sa ne fie la toti la fel de rau

Sa ne fie la toti la fel de rau
  • Sa ne fie la toti la fel de rau
Sa ne fie la toti la fel de rau de la POLIROM
Editură POLIROM
ISBN 973-46-8389-5
Număr de pagini 190
Limba Romana
Anul apariției 2021
Colecție EgoProza

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

27,95 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Dupa bestsellerul Soldatii. Poveste din Ferentari, Adrian Schiop revine cu un nou roman ce exploreaza tema homosexualitatii si a mizerabilismului in societatea paturii de jos. Adi se avinta intr-o relatie improbabila cu Florin, un politist de 42 de ani, divortat si betiv, care, din deformatie profesionala, dar si pentru ca are o imagine de aparat, este foarte autoritar si mereu indecis in privinta sentimentelor lui. Povestea celor doi este intrerupta de pandemie, care il obliga pe Adi, din motive sanitare, dar si financiare, sa se mute pe durata starii de urgenta la tara, la parintii lui, unde o regaseste pe vechea lui prietena Andreea, o asistenta medicala rea de gura, transferata de la cabinetul scolar unde lucra la DSP. Sa ne fie la toti la fel de rau este o incursiune brutala si profunda in lumea LGBT, in care uneori aprobarea din partea societatii este mai importanta decit propriile sentimente.

 

Cartea Sa ne fie la toti la fel de rau, de Adrian Schiop este conceputa in trei episoade, pornind ce la  relatia dintre personajul principal Adi si un politist de 42 de ani, divortat si betiv. Narand acesta relatie pe muchie de cutit, viata fascinanta si aparte a lui Florin este povestita fragmentar, diluat, dar alcatuind un personaj veridic.

 

 In al doilea episod apare in carte prietenia  dintre Adi si Andreea – asistenta medicala. In ultimul episod autorul concentreaza atentia pe relatia dintre politist și Adi, cu un deznodamant surprinzator.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 402885