Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung

Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung
  • Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung
Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung de la M.A.S.T.
Editură M.A.S.T.
ISBN 606-649-059-7
Număr de pagini 188
Limba Romana
Traducator Ioana Chivoiu
Anul apariției 2015

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

18,50 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instyrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect. Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.




Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 410344