Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung
Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung de la M.A.S.T.
Autor
Gerd Wolfgang Sievers
Editură
M.A.S.T.
ISBN
606-649-059-7
Număr de pagini
188
Limba
Romana
Traducator
Ioana Chivoiu
Anul apariției
2015
Categorie
Gastronomie si bauturi
18,50 lei
Ultimul exemplar
Fidelizare
la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse
Card cultural
Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.
Livrare oriunde
Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.
Stoc permanent
Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.
Descriere
Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instyrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect. Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.