Drept civil. Teoria generala a obligatiilor

Drept civil. Teoria generala a obligatiilor
  • Drept civil. Teoria generala a obligatiilor
Drept civil. Teoria generala a obligatiilor de la C.H. BECK
Autor Emod Veress
Editură C.H. BECK
ISBN 606-18-1294-3
Număr de pagini 488
Limba Romana
Anul apariției 2023
Colecție Manuale Beck

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

119,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Cursul își propune o abordare inedită pentru mediul universitar românesc, și anume faptul că problematica în discuție este analizată din toate unghiurile posibile, cu ample referințe practice, punându-se accent pe soluții pertinente și argumentate, dar și pe spețele relevante din practica judiciară națională și internațională. Modul de sistematizare și aspectele de interdisciplinaritate permit o documentare completă asupra interpretării și înțelegerii materiei.

Emőd Veress: Având în vedere gradul foarte mare de abstractizare al dreptului civil al obligațiilor, am dorit de asemenea integrarea practicii la o intensitate mai ridicată decât în cazul cursurilor sau manualelor precedente, facilitând înțelegerea teoretică a instituțiilor dreptului civil și prin analiza multor probleme de ordin practic. Elementele de noutate ale prezentei cărți decurg din intenția mea de a realiza un curs sintetic și sistematizat, după modelul manualelor de acest tip din occident. Totodată, am urmărit regândirea acestei materii în conformitate cu sistemul monist al dreptului privat, intenționând să cercetez atât obligațiile de drept comun, cât și obligațiile profesionale și de consum.

Ediția 6 a cursului continuă în aceeași manieră practică asemenea celor anterioare, conținând o actualizare a legislației în materie, precum și exemple actuale din jurisprudență pentru a releva într-o modalitate cât mai accesibilă aspecte care țin de domeniul obligațiilor.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 432720