Strategii bune, Stategii rele: care este diferenta si de ce conteaza

Strategii bune, Stategii rele: care este diferenta si de ce conteaza
  • Strategii bune, Stategii rele: care este diferenta si de ce conteaza
Strategii bune, Stategii rele: care este diferenta si de ce conteaza de la ACT si POLITON
Editură ACT si POLITON
ISBN 606-913-923-3
Număr de pagini 501
Limba Romana
Traducator Alexandra Tabara
Anul apariției 2022
Categorie Sfaturi practice

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

56,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Strategii bune, strategii rele: Care este diferenta si de ce conteaz de Richard P. Rumelt este cartea care te va ajuta sa intelegi diferentele uriase dintre strategiile bune in afaceri si cele rele si te va ghida in vederea elaborarii unor strategii castigatoare in organizatia ta.Autorul iti va prezenta in acest sens structura si elementele fundamentale ale unei strategii bune, principalele surse ale puterii utilizate pentru elaborarea unor strategii bune si o sumedenie de exemple foarte relevante care te vor ajuta sa intelegi pe deplin conceptele explicate in carte.

Asta deoarece dezvoltarea si implementarea unei strategii este principala sarcina a unui lider, fie ca este CEO-ul unei companii din topul Fortune 100, antreprenor, pastor, director de scoala sau oficial guvernamental.

O strategie buna este un raspuns specific si coerent si o metoda de a depasi obstacolele din calea progresului. O strategie buna functioneaza prin valorificarea si aplicarea puterii acolo unde va avea cel mai puternic efect, - de la provocari precum trimiterea unui om pe Luna sau lupta intr-un razboi si pana la lansarea unui nou produs, inceperea unei scoli charter sau crearea unui program guvernamental.

Cele noua surse de putere ale lui Rumlet, de la valorificarea avantajelor si pana la concentrarea eficienta pe crestere – sunt instrumente pragmatice, care iti deschid ochii si care pot fi folosite cu succes chiar de maine.

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 422320