Harry Potter si copilul blestemat

Harry Potter si copilul blestemat
  • Harry Potter si copilul blestemat
Harry Potter si copilul blestemat de la ARTHUR
Editură ARTHUR
ISBN 606-086-134-8
Număr de pagini 389
Limba Romana
Traducator Tatiana Dragomir
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

48,48 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Harry Potter si copilul blestemat. Scenariul piesei in doua parti

A OPTA POVESTE. NOUASPREZECE ANI MAI TARZIU.

Bazata pe o noua poveste originala de J.K. Rowling, John Tiffany si Jack Thorne, Harry Potter si copilul blestemat este o noua piesa semnata de Jack Thorne. Este a opta poveste din seria Harry Potter si prima jucata oficial pe scena. Premiera mondiala a piesei a avut loc pe 30 iulie 2016, la un teatru londonez din West End. Acest volum contine scenariul repetitiei cu public si ne invita sa luam parte la un nou episod din saga lui Harry Potter, a prietenilor si familiei lui.

Pentru Harry Potter mereu a fost greu sa fie el insusi, iar acum, cand lucreaza pana la epuizare la Ministerul Magiei, are sotie si trei copii care merg la scoala, nu e cu mult mai usor. 

In timp ce Harry se razboieste cu un trecut care refuza sa ramana unde ii este locul, fiul lui cel mic, Albus, lupta si el cu greutatea unei mosteniri de familie pe care nu si-a dorit-o niciodata. Cand trecutul si prezentul se contopesc amenintator, si tatal, si fiul descopera un adevar incomod: uneori intunericul vine de unde nu te astepti.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 428035