BrainBox - Orasele Lumii

BrainBox - Orasele Lumii
  • BrainBox - Orasele Lumii
BrainBox - Orasele Lumii de la

Descopera BrainBox - Orasele Lumii, un joc in care iti vei testa memoria in timp ce vei afla despre cele mai importante cladiri, evenimente, oameni, simboluri sau preparate culinare din cele mai emblematice orase ale lumii!  

Categorie Papetărie

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

69,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Jocul contine 71 de cartonase, 1 clepsidra de 10 secunde, 1 zar numerotat de la 1 la 8 si instructiuni de joc in limba romana.  

Fiecare cartonas este inscriptionat fata-verso, pe fata fiind cateva ilustratii si informatii, iar pe verso avand o serie de 8 intrebari despre acestea. Scopul jucatorilor este de a aduna cat mai multe cartonase dupa 10 minute de joc, raspunzand la intrebarile de pe cartonase pe baza imaginilor de pe acestea. 

BrainBox poate fi jucat atat in varianta Solo, cat si in varianta de minim 2 jucatori.  

Cum se joaca: 

Varianta Solo: 

1. Jucatorul extrage un cartonas din cutie si intoarce clepsidra, memorand informatiile de pe fata cartonasului in cele 10 secunde ale clepsidrei. 

2. Apoi, jucatorul intoarce cartonasul si noteaza pe o foaie raspunsurile la cele 8 intrebari de pe spatele cartonasului. 

3. Urmeaza verificarea raspunsurilor si calcularea punctajului obtinut. 

4. Jucatorul isi poate pune mai multe tipuri de obiective: sa obtina un scor cat mai mare in 10 minute, sa raspunda corect la toate intrebarile de pe primele 5 cartonase etc. 

Varianta pentru minim 2 jucatori: 

1. Cel mai tanar jucator incepe jocul. El extrage un cartonas din cutie, intoarce clepsidra si analizeaza imaginea si informatiile de pe fata cartonasului, avand la dispozitie 10-20 secunde. 

2. Apoi, el inmaneaza cartonasul jucatorului din stanga sa si arunca zarul. Rezultatul zarului indica numarul intrebarii pe care o va citi celalalt jucator de pe cartonas si la care el trebuie sa raspunda. 

3. Daca raspunsul este corect, jucatorul pastreaza cartonasul. Daca raspunsul este gresit, jucatorul pune cartonasul inapoi in cutie, iar jocul continua cu urmatorul jucator. 

4. Jucatorul care acumuleaza cele mai multe cartonase dupa 10 minute este desemnat castigator! 

Joaca BrainBox - Orasele Lumii impreuna cu cei mici sau cu prietenii pentru a afla cat mai multe lucruri despre orase precum Cairo, Marrakech sau Ciudad de Panama! Alege BrainBox, un joc pe cat de educativ, pe atat de distractiv! 

Detalii tehnice: 

Dimensiuni cutie: 12.2 x 12.2 x 12.2 cm 

Material: carton, plastic 

Numar jucatori: 1-6 

Durata estimata de joc: 10 minute 

Elemente si instructiuni in: limba romana 

Varsta recomandata: +8 ani 

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 4077892