Joc de societate DIXIT Disney

Joc de societate DIXIT Disney
  • Joc de societate DIXIT Disney
Joc de societate DIXIT Disney de la

Numar jucatori: 3-8.

Varsta recomandata: 8 ani+.

Adaugă o recenzie

231,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Dixit Disney este un joc simplu si vesel despre ilustratii, cuvinte, interpretare si presupuneri. Jucatorii vor fi provocati si incantati cand li se vor dezvalui o serie de carti cu imagini superbe cu tematica Disney. Legatura lor: o declaratie enigmatica centrata pe una dintre cartile dezvaluite.

Gasiti imaginea corecta si obtineti puncte. Cu 84 de carti noi bazate pe filme emblematice Disney si Pixar, de la Steamboat Willie la Turning Red, Dixit Disney va captiva jucatorii de toate varstele. Operele de arta incantatoare ce sunt redate pe cartile de joc, de catre ilustratoarea Natalie Dombois, au durat doi ani de la conceptie pana la finalizare.

Crearea celor 84 de carti de joc (fiecare bazata pe unul dintre cele 84 de filme Disney si Pixar) s-a bazat pe un proces meticulos, compus din mai multe etape si care a presupus contributii din partea intregii echipe Libellud – peste 500 de propuneri scrise! Imaginile finite aduc un omagiu temelor emblematice ale Disney, ramanand in acelasi timp fidele conceptelor stratificate din universul Dixit.

Comentarii (0)
SAG: 4377275