Fineliner Triplus Brilliant Colours 15

Fineliner Triplus Brilliant Colours 15
  • Fineliner Triplus Brilliant Colours 15
  • Fineliner Triplus Brilliant Colours 15
  • Fineliner Triplus Brilliant Colours 15
Fineliner Triplus Brilliant Colours 15 de la

Set 15 fineliner - Triplus - Brilliant Colours 

Cutie metalică ce conține 15  carioci cu vârf extra fin și formă ergonomică, triunghiulară.

Adaugă o recenzie

68,00 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
 

Descriere

Fineliner cu vârf superfin, îmbrăcat în metal. Formă triunghiulară ergonomică pentru o scriere perfectă. Cerneală pe bază de apă, se spală ușor de pe majoritatea materialelor textile.

Creativitatea îi face pe oameni mai fericiți și mai relaxați. Cu produsele sale, STAEDTLER nu este doar un însoțitor pentru cei care doresc să aducă propriile lor idei creative la viață, ci și o sursă de inspirație de-a lungul vieții.

Cu un spectru larg de articole, inovatoare și calitative, realizate în Germania, STAEDTLER încurajează dezvoltarea personalității individuale și o face de mai bine de 180 de ani.

Cu ambiția sa de a vinde instrumente de scris în toată lumea, Johann Sebastian Staedtler a pus bazele în 1835, pentru ceea ce este acum Grupul STAEDTLER.

Spiritul de pionier al lui Johann Sebastian Staedtler modelează compania până în prezent, cu idei ce duc către progres, iar progresul duce la avansare. Fiind una dintre cele mai vechi companii industriale din Germania, STAEDTLER se poate baza pe un tezaur unic de experiență și inovație.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 422567