Creion 3D - 3Doodler Start +

Creion 3D - 3Doodler Start +
  • Creion 3D - 3Doodler Start +
Creion 3D - 3Doodler Start + de la

Adaugă o recenzie

389,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

3Doodler Start + - Cel mai bun creion 3D din lume pentru tinerii creatori.

Cu noul creion 3D 3Doodler Start + copiii tai vor putea fi mai creativi ca niciodata. Vor putea aduce la viata toate ideile lor. Si nu oricum, ci 3D.

Conceput special pentru copii, nu lasa reziduri, nu exista posibilitatea de ardere, fara lampi UV, fara chimicale urat mirositoare, doar joaca si buna dispozitie.

Creionul 3Doodler Start + foloseste un flux constant de eco-plastic maleabil fara BPA care se intareste repede in timp ce se raceste, aducand la viata orice obiect sau forma tridimensionala, direct sub ochii tai.

Cu noul creion 3D pentru copii 3Doodler Start +, copiii tai creativi pot aduce in sfarsit toate ideile lor minunate si imaginative la viata in 3D. Creionul 3D pentru copii 3Doodler Start + topeste plasticul special fara BPA care se raceste si se intareste rapid, permitand copiilor să deseneze literalmente in aer!

Creionul 3D 3Doodler Start + este special conceput pentru a fi curat si sigur pentru copiii cu varsta de peste 6 ani, fara piese fierbinti sau rasini murdare sau lipici cu care sa se confrunte.

Comentarii (0)
SAG: 4420445