Ceas cu alarma Vintage

Ceas cu alarma Vintage
  • Ceas cu alarma Vintage
Ceas cu alarma Vintage de la

Adaugă o recenzie

59,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Brrriiiiiiiing! E timpul sa te trezesti, in ultimul secol! Intr-o epoca dinaintea telefoanelor mobile si a alarmelor digitale, a existat odata un dispozitiv fantastic numit ceas desteptator, cu doua clopote montate deasupra, care erau lovite de un ciocan oscilant. Infasurai ceasul cu o cheie cu clichet, puneai mana cu alarma pentru ora la care doreai sa te trezesti, iar cand acea ora a ceasului ajungea la mana alarmei, clopotele suna pana cand il stingeai. Iti vine sa crezi ca un mecanism atat de uimitor, simplu, dar ingenios, a existat vreodata?

Ceasul cu alarma Vitange Ugears este o intoarcere fermecatoare, o amintire decorativa a ceasului cu alarma mecanic asezat pe noptiera din casa parintilor sau bunicilor tai. Cand miscati angrenajul mare pe lateral, sagetile ceasului cu alarma se invart si clopotele suna, dand modelului de ceas din lemn sunetul caracteristic de alarma „clac”. Actionarile ceasului sunt orientate astfel incat o rotatie completa a acelui minutelor avanseaza ceasul cu o pozitie. Fata ceasului prezinta elemente de design, inclusiv soarele, plantele, buclele si un cadran solar progresiv, si se aseaza pe coloane care confera intregului model o structura arhitecturala atractiva.

Ceasul cu alarma vintage este o piesa complementara si insotitoare a Ceasului Steampunk din catalogul Ugears. Ambele au sculptura si angrenajul decorativ, imbinand stilul steampunk cu o usoara nuanta de atractie venetiana. Ambele modele sunt evaluate „Usor” pentru constructori incepatori sau juniori, si ambele ofera un mare beneficiu decorativ si se vor armoniza perfect impreuna pe raftul sau masa dumneavoastra. Nu sunt necesare lipici sau unelte speciale pentru a asambla acest model de ceas, doar impingeti piesele pre-taiate din plansele lor din lemn si prindeti-le impreuna, cu putina slefuire si ceara pentru a face rotile dintate sa functioneze fara probleme.

Comentarii (0)
SAG: 4420155