Alias Party

Alias Party
  • Alias Party
Alias Party de la

Cauti un joc de petrecere amuzant pe care il poti invata foarte usor? Incearca Alias Party (RO)cu prietenii tai, un joc inspirat din Alias Clasic, dar cu „haine” de petrecere!

Aceasta versiune de petrecere a jocului, aduce in prim-plan cartonase cu provocari de-a dreptul caraghioase! Crezi ca este usor sa explici in timp ce sari intr-un picior si ai un deget in ureche?

Jocul contine: tabla de joc, 400 de cartonase cu cate 8 termeni, 100 de cartonase cu provocari, 6 pioni, o clepsidra si instructiuni de joc in limba romana.

Adaugă o recenzie

142,00 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Obiectivul jocului Alias Party (RO) este sa oferiti indicii despre notiunile de pe cartonase, astfel incat coechipierii vostri sa reuseasca sa le ghiceasca.

Cum se joaca:

1. Impartiti-va in echipe de cate cel putin 2 jucatori si alegeti-va cate un pion, pe care sa il asezati pe tabla de joc, pe spatiul 1 din capatul acesteia. Spatiile de pe tabla de joc sunt inscriptionate cu numere de la 1 la 8, corespondente cifrelor cu care sunt numerotate cuvintele de pe cartonase.

2. Pe rand, cate un jucator din fiecare echipa, extrage cat mai multe carti de joc si incearca sa ofere indicii coechipierului sau despre cuvintele de pe cartonase, de la numarul la care se afla cu pionul pe tabla de joc, timp de 60 de secunde.

3. Coechipierul incearca sa ghiceasca cuvintele. Pentru fiecare cuvant ghicit de coechipier, echipa castiga un anumit numar de cartonase, inaintand pe tabla de joc cu numarul corespondent de spatii. Daca se omit cuvinte sau se greseste, echipa isi muta pionul cu un numar de spatii inapoi pe tabla de joc.

4. Cand o echipa ajunge cu pionul o casuta cu provocari, se extrage cate un cartonas din teancul de carti de joc cu provocari, folosind mai multe modalitati de a explica termenii.

5. Cand o echipa indeplineste cu succes o provocare, jucatorii din echipa vor invarti sageata de pe tabla de joc si vor inainta cu pionul un numar de casute egal cu numarul indicat de sageata.

6. Prima echipa care ajunge cu pionul la final, castiga.

Alege pentru intalnirile cu prietenii un joc Alias Party (RO) prin care sa radeti copios pe seama modului in care va exprimati sub presiunea timpului sau a celor mai transnite provocari!

Detalii tehnice:

Dimensiuni cutie: 24.5 x 24.5 x 6 cm

Material: carton, plastic

Instructiuni si elemente joc in: limba romana

Durata de joc: 45 minute

Numar de jucatori: 4-12

Varsta recomandata: +15 ani

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 4180455