Curioasa lume a vinului

Curioasa lume a vinului
  • Curioasa lume a vinului
Curioasa lume a vinului de la Baroque Books & Arts
Autor Richard Vine
ISBN 606-8564-43-2
Număr de pagini 220
Limba Romana
Traducator Ines Hristea
Anul apariției 2016
Colecție InVino/Veritas

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

44,90 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
 

Descriere

Richard Vine s-a născut în regiunea Finger Lakes din Statul New York și a început să lucreze la Pleasant Valley Wine Company în anul 1958. A pornit de la munca în pivnițe, a trecut în laborator și apoi a devenit producător de vin cu o producție de peste șase milioane de sticle anual. În anul 1977 a acceptat postul de cercetător la Mississippi State University unde a obținut doctoratul și a scris o serie de volume despre vin. Din 1991 este profesor de enologie la Purdue University. Timp de douăzeci și unu de ani a fost consultant în materie de vinuri pentru zborurile American Airlines.
F A N T E Z I E ,   Ș T I I N Ț Ă   Ș I   C U N O A Ș T E R E  D E S P R E   C E A   M A I   N O B I L Ă   B Ă U T U R Ă A   T U T U R O R   T I M P U R I L O R
O fermecătoare suită de personaje şi idei pline de culoare, locuri celebre și istorii fascinante din ameţitorul univers al creatorilor de vin. Richard Vine a avut o idee genială: să rafineze cele mai aromate poveşti despre vin şi să le picure într-un mod sclipitor. Pe scurt, un premier cru literar.
Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 429065