Colonia (aproape ca un blues)

Colonia (aproape ca un blues)
  • Colonia (aproape ca un blues)
Colonia (aproape ca un blues) de la INTEGRAL
Editură INTEGRAL
ISBN 606-992-660-4
Număr de pagini 169
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

24,99 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
 

Descriere

„Un nou roman scris de Stelian Turlea inseamna pentru cititor o noua aventura.  Cunoscutul prozator si publicist are o masina de visat cu care calatoreste oriunde in timp si in spatiu.  In romanul Colonia, el descopera o lume frumoasa si stranie ascunsa in muntii impaduriti din Romania, despre care credem ca-i cunoastem, dar care ascund inca multe secrete.

Un barbat, insotit de fiul sau, urca noaptea, cu o masina, pe un drum in serpentina pe un munte urias, scufundat in intuneric, catre o cabana a prietenilor lor. Baiatul se gandeste, usor alarmat, ca, daca n-ar fi intarziat la Cluj, ar fi putut ajunge la cabana pe lumina. Cu totul inoportuna pentru ei, se dezlantuie si o furtuna napraznica (descrisa cu arta de prozator, care il face si pe cititor sa traiasca momentul). Drept urmare, cei doi se ratacesc si ajung intr-o colonie nementionata pe nicio harta. Ca profesorul Gavrilescu din nuvela La Tiganci a lui Mircea Eliade, vor ramane sechestrati in aceasta realitate aflata parca in afara timpului, iar cand se vor intoarce in lumea lor vor pastra multa vreme amintirea experientei lor neverosimile.

Exista o explicatie a existentei acestei colonii, dar n-o divulg pentru ca vreau sa las placerea descoperirii ei cititorilor. Ceea ce pot sa spun fara ezitare este ca romanul captiveaza si farmeca. Daca ar fi ecranizat, ar avea un succes imens, nu numai in Romania ci si in strainatate. ”

Alex. Stefanescu.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 419724