Matematica, clasa a VIII-a - Teste de parcurs pentru Evaluarea nationala 2023

Matematica, clasa a VIII-a - Teste de parcurs pentru Evaluarea nationala 2023
  • Matematica, clasa a VIII-a - Teste de parcurs pentru Evaluarea nationala 2023
Matematica, clasa a VIII-a - Teste de parcurs pentru Evaluarea nationala 2023 de la ART KLETT
Editură ART KLETT
ISBN 606-076-286-7
Număr de pagini 174
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

30,00 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Lucrarea este in conformitate cu programa scolara pentru Evaluarea nationala 2022, disciplina matematica, aprobata prin Ordinul de ministru nr. 3237 din 5 februarie 2021.

Culegerea este alcatuita din 41 de teste elaborate respectand noua programa si structura pentru examenul de Evaluare nationala in stricta concordanta cu modelul propus de minister.

Primele 33 de teste propuse in culegere au fost ordonate astfel incat sa poata fi rezolvate integral de elevii clasei a VIII-a pe parcursul intregului an scolar. Primul test respecta intru totul modelul propus de minister, acesta fiind redactat inclusiv cu spatiul aferent rezolvarii subiectelor. Urmatoarele doua teste sunt concepute din materia parcursa de elevi pana la finalul clasei a VII-a, motiv pentru care pot fi rezolvate integral inca de la inceputul anului scolar. Restul testelor pot fi lucrate gradual pana la finalul anului scolar, deoarece notiunile predate pe parcursul clasei a VIII-a sunt introduse treptat, in ordinea predarii.  

Autorii au incercat pe cat posibil sa abordeze in cadrul testelor propuse o gama cat mai variata de cunostinte din programa pentru examen. Primele 33 teste sunt insotite de bareme de evaluare si notare, concise, care aleg metoda cea mai simpla, fiind accesibile elevilor. Ultimele 8 teste nu sunt insotite de bareme de evaluare si notare si ii propun elevului sa isi verifice cunostintele, rezolvand inclusiv cele 3 teste tematice. Astfel, atat elevii, cat si parintii acestora pot calcula cu usurinta punctajul obtinut dupa rezolvarea fiecarui test.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 427733